Stumpe- og loppemarked

Kom og sælg dine mekanik relaterede stumper!

Book en TimeWinder stumpe- eller loppemarked stand og kom i første parket til at tilbyde dine varer til entusiaster og publikum.  

På en stumpemarked stand kan du handle med alle mekanikrelaterede effekter, der henvender sig specielt til kunder med interesse for veteranmekanik.

På en loppemarked stand kan du sælge alle andre effekter, dog forventer vi, kvalitets vintage- og nostalgilopper, altså ikke ødelagt "ragelse".
Hvis du vil sælge kommercielle produkter skal du vælge en Markedsbod.

Stumpe- og loppe- markedet er placeret på på udstillingspladsen - så din salgsplads er i umiddelbar nærhed af de potentielle købere!

Er der spørgsmål kan de stilles på mail: boder@timewinder.dk
eller på telefon 2982 0360.

Information:
 

Book plads senest den 27. april 2024. 

Når du har udfyldt formularen, vil du få tilsendt et særligt link, til vores bookingsystem, hvor du køber en billet. Med i mailen er der en kode, som du skal bruge for at bestille den særlige stumpemarkedsbillet.

Alle stande har adgang til enkeltstik 230 v. Medbring forlængerledning 25m.
Strøm koster 150 kr og kan tilkøbes i billetsystemet. 

Booking af én stadeplads inkluderer adgang for to personer.

Fremmøde og adgang til standen kan ske fra kl. 12.00, fredag den 17. maj samt lørdag 18. og søndag den 19. juni fra kl. 8.00.

Alle stande er udendørs og TimeWinder forbeholder sig ret til at beslutte, om din bod defineres som stumpebod eller loppebod.