Skip to main content

*** MUSIK-PROGRAM 2022 ***

Vi har fundet bands der strækker sig over det meste af det 20. århundrede repræsenterende brudstykker af populærmusikken gennem de forskellige årtier fra den swingende jazz til den rebelske rockabillykultur og helt op og til sen 80'er rock - selvfølgelig i kopi leveret af fantastiske og dygtige musikere håndplukket til TimeWinder. Alle bands er nøje udvalgt for deres intensitet og showmanship.

Gå på opdagelse blandt bands'ene herunder. Opdateres

Sidst skal fremhæves lørdagens helt store *SURPRISE*  - Salon after Dark! Her bliver den pæne og adstadige salon midt under oprydningen og afvaskningen af al det pæne porcelæn pludselig omforandret til en smugkro a la 1920'erne hvor alt kan ske... 


Salon After Dark

Lørdag 4. juni: KAFFESALONEN Kl. 18:30

Salon After Dark

Røg i luften, mørke vægge, skarpe lamper, klaverklimren, velour, fjer, og potentialet for at alt kan ske…
Kom med os på en rejse tilbage til 1920ernes københavn, i en bule der sættes op lige for næsen af anstændigheden og censuren. 

Salon After Dark går, med nutidens øjne og et blik for alsidighed og 'plads til alle', på opdagelse i varieté- og kabarethistorien i DK. Find dig et bord i god tid i Kaffesalonen -der forventes at blive rift om pladserne!  

Det bliver ikke for sarte sjæle!  Læs mere


*** TIMEWINDER-SCENEN***

Gas After Dark

Lørdag 4. juni: TimeWinder-scenen Kl. 20:15

Gas After Dark

Det lokale band der jonglerer med et utraditionelt mix imellem Gasolin og DAD. Og det rykker bare! De besøgte TimeWinder i 2019 og hold da op for en nostalgi fest de stod for.

Her er hvad de selv skriver: 

Gas After Dark leverer de bedste hits fra to af Danmarks største rockbands. Med energi og rå uforfalsket spilleglæde, sætter bandet festen i højeste gear og bringer de største ørehængere fra Gasolin og D:A:D til dansegulvet. Med fem mand på scenen, står Gas After Dark klar med hits som Bad Craziness, Rabalderstræde, Sleeping My Day Away, Svinget I Solrød og mange flere af dem du elsker. Er du klar?   Læs mere


Kansas City Stompers

SØNDAG 5. juni: Kl. 14:00

Kansas City Stompers

Danmarks ældste, professionelle jazzband med mere end 60 år i det danske jazzliv og mere end 40 lp/cd indspilninger bag sig. Kansas City Stompers sammensættes af superprofessionelle, danske musikere og solister. Navnet stammer fra byen Kansas City der var et musikalsk kraftcenter i 30'erne - og for den unge klarinettist Niels Abild, et oplagt navn til hans band, der havde sit første betalte gig i 1951!

Navnet Kansas City Stompers har først og fremmest skullet borge for musikalsk kvalitet - mens den årelange popularitet også skyldes at bandet aldrig har aldrig rynket på næsen af, hvad der nu var populært hos publikum. “Underholdning med stil”, er det prædikat nogen har givet Kansas City Stompers. Her er det ikke navnet på den enkelte musiker der gør miraklet - men det musikerne spiller. Sammen!

Niels Abild og Kansas City Stompers underholder hele eftermiddagen denne pinsesøndag og har lovet at møde op med et helt særligt TimeWinder-repertoire 

Imens kan der nydes dansk smørrebrød i luksusudgave i TimeWinders smørrebrødscafe. Og måske en øl og en snaps!

Klar til en eftermiddag med guf til både gane og øregang?  Læs mere


Soundbox

SØNDAG 5. juni: Kl. 21:30

Soundbox

Bandet er et kendt navn på Timewinder og i år har de fire rutinerede musikere lovet at stå i spidsen for festen søndag aften. Det gør de med et elsket potpourri af hitliste-numre fra 50'erne og frem nøje sammensat til TimeWinder-publikummet. Kom med ved TimeWinder-scenen søndag aften og bidrag med jeres gode humør, 'syng med-vokal' og de bedste dansetrin til en fest med musik 'Down Memory Lane! 

Aften-party Grundlovsdag  Læs mere


Nordkyst Jazz

MANDAG 6. juni: Kl. 13:30

Nordkyst Jazz

Nordkyst Jazz spiller jazzstandards og latinenergiske kompositioner. Bag den velkendte nordsjællandske band-navn står: Michael Thrane på saxofon og tværfløjte, Henrik Mittelstrass på trommer, Arne Bendix Nielsen på kontrabas og Erling Bevensee på piano.

Og: Selveste jazz-sangerinden Lizette Flannov lægger stemme til. Det bliver godt! 

Traditionel Jazz  Læs mere


*** LANDRACING- & VINTAGE- SCENEN***

Tennesse Drifters

LØRDAG 4. juni: PÅ LANDRACING-SCENEN Kl. 12:20

SØNDAG 5. JUNI: På VINTAGE-SCENEN Kl. 12.00

Tennessee Drifters SE

'We play both kinds of music. Country AND Western' sådan beskriver Tennessee Drifters sig selv ganske kort. Bandet spiller hovedsageligt Johnny Cash og Hank Williams, men også en smule tidlig country. Akustisk guitar, elguitar og contrabas får rytmerne til at flyde når 50'erne spilles op. 

De tre svenske musikere besøgte TimeWinder tilbage i 2018 og var en stor succes. Vi glæder os til et genhør med dem!

Country & Western  Læs mere


The Bumfuzzles

SØNDAG 5. JUNI: På LANDRACING-SCENEN Kl. 12.00

MANDAG 6. juni: PÅ VINTAGE-SCENEN Kl. 11.30

The Bumfuzzles

1950's Rockabilly and Rock & Roll band fra København. Repertoiret spænder bredt fra Janis Martin til Wanda Jackson og krydres sågar med flere selvskrevne sange. Kom og lyt med når dette nye band med kendte ansigter fra vintage-miljøet i København slår sig løs på TimeWinder.

Helt nyt rockabilly-band  Læs mere


Brown's Pitstop

LØRDAG 4. JUNI: På VINTAGE-SCENEN Kl. 13.00

MANDAG 6. juni: PÅ LANDRACING-SCENEN Kl. 12.00

Browns Pitstop

Brown's Pitstop spiller autentisk moderne coffeehouse country-rock af blandt andet Miranda Lambert, Dierks Bentley og mange andre kunstnere.....

God autentisk hyggestemning, mens folket sparker dæk og nyder kolde fadøl

Country-rock  Læs mere


*** KAFFESALONEN***

Per 'ROCK'

LØRDAG 4. JUNI: Fra kl. 13.00

Per Rock 

Per har en livslang kærlighed til musik og dans herunder ikke mindst historien bag. Per brænder dernæst for at formidle musik- og dansehistorie og det skal helst ske ' live'. Derfor kan Per danse stort set alle typer af historiske dansetrin til perfektion og dette i kombination med hans helt utrolige viden om musikhistorie både dansk- og udenlandsk gør ham til et unikum for TimeWinder at kunne præsentere. 

Per vil være at fine i Kaffedamernes Salon lørdag eftermiddag hvor han fortæller historier, vender plader på den gamle grammofon og iøvrigt løfter stemningen så teltdugen viberer! 

Lørdag  kl 13.00: Gammel Dansk gør godt.  Her spilles der udelukkende de gode gamle danske melodier <3

Lørdag kl. 14.30: Giro 413 - Hits fra de gode gamle dage  - danske som udenlandske melodier.

Lørdag kl. 16.00: Otto Brandenburg og Four Jacks - Fortælling om den tidelige start med Four Jacks hvor Otto var Tenor og hans tidlige dage som "Rock"sanger. Her kan forekomme diverse overraskelser :-) 

Per Rock  Læs mere


Ragtime-søndag

Søndag 5. JUNI: Fra Kl. 11.00

Tom Skovgaard 

Tom Skovgaard spiller den gamle ragtime, swing, boogie og stride solo piano-genre, og har samtidig spillet i jazzbands, i rockband og været barpianist. Repertoiret i ragtime og swing piano stilen omfatter Fats Waller, Jelly Roll Morton, Scott Joplin, James P. Johnson og en lang række traditionelle jazz- og swingnumre. 

Tom er et kendt ansigt i Kaffedamernes Salon og passer perfekt ind i den historiske kontekst. Når Tom åbner klaveret op udfolder der sig en fantastisk stemning, opvasken af de fine porcelænskopper går lidt hurtigere og damerne får sus i skørterne. Kom og oplev det selv! 

Ragtime Klaver Læs mere


KLAVER Elev-koncert v/Kirstine Thorup

MANDAG 6. juni: Kl. 10.30

Klaverkoncert v/ pianist Kristine Thorups elever

Mandag formiddag giver Kristine Thorups dygtige elever koncert i Kaffedamernes Salon. Kom og nyd en stille formiddag med et godt stykke kage og kaffe eller the i koppen. 

Elev-koncerten er gennem årene blevet en højt elsket tradition i Kaffedamernes Salon og hver gang forundres vi over hvor dygtige de unge pianister er. Aldersgruppen varierer, og det gør repertoiret også og det er en sand fornøjelse at være med til.

Klaverkoncert  Læs mere