Skip to main content

Nyheder

Vintage Landracing på TimeWinder

- en hyldest til folk, køretøjer og en livsstil fra bilens barndom. En fremvisning af, hvad der også sysles med inden for historiske køretøjer.

Oplev motorsport som det var!

Der køres ræs på TimeWinder-banen alle tre dage i pinsen

På TimeWinders race-track er der mulighed for en helt unik oplevelse når der køres Vintage Landrace - dørtræk som da oldefar var ung, på 1/8 mil. 

Bilerne er fra før 1947 og der er skruet og syslet med ALT for at få motor og chassis top-trimmet så der kan vindes hæder og ære på dagen! 

Kørerne er vintage-entusiaster om en hals, og ofte rækker hobbyen langt ud over styling af køretøj. Også kørerne selv og deres udstyr matcher tiden. 

Der er lagt op til nogle spændende dag med masser af benzin-os og fart over feltet. 

Tilmeld til Landracing

Hvis du har lyst til at køre med i i kampen om æren og en fin pokal, så kan du læse mere om hvad der kræves og tilmelde dig, dit crew og dit køretøj her:

Kør med i Vintage Landracing

 

Frivillig på landrace?

Har du benzin i årerne og lyst til at være en del af et team med gammel mekanik i kombination med fart over feltet som fællesnævner? Skriv en mail til team-sekretæren på landracing@timewinder.dk og anmod om at blive tilknyttet teamet. Reservér pinsedatoerne, 4. -6. juni og fortæl også gerne lidt om dig selv i mailen.