Skip to main content

Nyheder

Musikprogrammet på TimeWinder

TimeWinder byder dig til en fest med musik fra forskellige årti'er alle tre dage. Gå på opdagelse i de forskellige bands præsentation og glæd dig til en musik-oplevelse udover det sædvanlige.

*** MUSIK-PROGRAM 2022 ***

 

Vi har fundet bands der strækker sig over det meste af det 20. århundrede repræsenterende brudstykker af populærmusikken gennem de forskellige årtier fra den swingende jazz til den rebelske rockabillykultur og helt op og til sen 80'er rock - selvfølgelig i kopi leveret af fantastiske og dygtige musikere håndplukket til TimeWinder. Alle bands er nøje udvalgt for deres intensitet og showmanship.

Der spilles på hele fire scener, så musikoplevelsen er spredt ud rundt omkring på pladsen.

Tæt på TimeWinder-scenen findes TimeWinders spisesteder, hvor du kan nyde alt lige fra spejderne plankelaks, fodboldklubben ribbenstegsandwiches til godt gammeldaws smørrebrød med et nutidigt twist. Vaffelvognen byder på læmkre veganske madvafler med fyld og selvfølgelig også vafler til den søde tand. 

Vintage-scenen finder du i markedsområdet, så der er underholdning mens der shoppes og på Landracing-scenen bydes på 50'er toner i frokostpausen mellem motorløb samt ved finalerunderne sidst på dagen. 

Gå på opdagelse blandt bands'ene her

Sidst skal fremhæves lørdagens helt store *SURPRISE*  - Salon after Dark! Her bliver den pæne og adstadige salon midt under oprydningen og afvaskningen af al det pæne porcelæn pludselig omforandret til en smugkro a la 1920'erne hvor alt kan ske... 

Kaffedamernes Salon vil lørdag have Per Rock som vært på underholdningen. Det sker med foredrag og musik fra gamle lakplader afspillet på Pers vintage-grammofon. Søndag er der ragtime på programmet ved pianist Tom Skovgård og mandag er der klaver-elevkoncert. :-)  

Rigtig god fornøjelse!